Du får må dåligt <3

Min blogg är väldigt simpel, och har alltid varit. Jag trivs med att inte ha för mycket text & avancerande inlägg. Jag har alltid haft min blogg som en liten dagbok, och det vet ni som följt med mig länge.
Jag skriver alltid av mig på bloggen, angående känslor samt hur jag mår, bra som dåligt. Ingenting har nångång stoppat mig & jag tror det är det som fått mig att alltid falla tillbaka till bloggandet. Visst kan jag öppna ett dokument på datorn bara & skriva av mig men jag har försökt det & det ger verkligen inte samma effekt. Det är just det där när jag trycker på "publicera" som jag känner att en sten trillar av från mina axlar. Det har haft sina negativa konsekvenser också, självklart! Men mestadels är det positiva konsekvenser.
Att få höra att folk kan känna sig mindre ensam efter läst ett av mina inlägg. På så sätt att de antingen känner som jag känner eller mår som jag mår, tex ledsen.
Och jag tror det är viktigt att prata om ledsamhet, nedstämdhet, depression osv. Att det inte ska vara så tabu-belagt!!!
MAN FÅR MÅ DÅLIGT. Det är normalt, mänskligt & om inget annat HELT OKEJ.

Kram

Gillar

Kommentarer

wirre
wirre,
De e bra att faktiskt våga tala ut om hur de är, hur man mår. att våga berätta gör så att andra vågar söka hjälp istället för att välja steget till andra sidan.
jag känner som du. min blogg e min dagbok. mina tankar e här , mina känslor , ja allt . kämpa på ! kul att läsa dina inlägg!
nouw.com/wirre
IP: 82.99.3.229

Instagram @fannynorberg