Fest-Fanny är över

Måndag.
Okej så nu är allt roliga över. Eller så hårt behöver jag inte gå in för detta men om man säger såhär: jag har som roligast när jag bara kör på. När jag gör exakt det jag känner för i exakt den sekunden. Jag är sån av mig. Jag gillar inte att följa en ”regelbok”. Dock måste man se verkligheten lite ibland & där är jag nu. Dags att släppa festandet & de sena kvällarna lite.
Jag har innan gått på kostschema & träningsschema. Gymmade ungefär 4 dagar i veckan, åt jättebra mat då jag följde ett kostschema som sagt. Men det kom mycket emellan. Jag skulle bla flytta ut från mitt ex & jag blev sjukskriven. Så livet vände från att vara så jävla bra till att bli skit. Och istället för att då ha kvar passionen för kost & träning så tappade jag det totalt också. Jag tappade allt dör ett tag.
Men när jag började bli bättre så gick jag på 100% på jobbet igen, räddade gamla relationer med vänner som jag sumpat, började uppskatta tid med familjen mer, släppts gammalt groll gällande allt nästan. Jag har haft världens bästa vänner som lyft mig under slutet på våren/början av sommaren. Att få bo ihop med Saga var en stor del till att jag mår så fruktansvärt bra som jag mår idag.
Så när jag nu känner mig såpass trygg i mig själv & vart jag är i livet så är det inte värt att festa bort varende krona (samt hjärncell haha!)
Därför tänker jag nu att jag ska prioritera om. Jag ska ta tag i gymmet & maten igen. Sakta men säkert. För jag vet hur bra jag mår av det. Visst mår jag bra av fest också, är jättelycklig när jag festar. Men det är ju bara för stunden. Alla vet ju hur skit man mår dagen efter. Jag får ingen bakisångest men min kropp säger ju ifrån. Och jag vill börja lyssna på den lite mer!

Önska mig lycka till!
Xx

Pics från när jag åt bra & tänkte på min hälsa

Och nu när gymmet blev utbytt mot klubben...

Gillar

Kommentarer

emmypetterssonn
emmypetterssonn,
Du är superfin som du är men förstår också helt att man måste lyssna på sin kropp, lycka till💕
nouw.com/emmypetterssonn
Azad
Azad,
Du är så sexy fany fina du 😘❤
IP: 82.99.3.229

Instagram @fannynorberg