I'm a barbie girl | HALLOWEEN 2016

Denna halloween var den roligaste jag varit med om. Jag & tjejgänget gick på 2 stycken Halloween-utgångar och båda blev verkligen jättelyckade.
Ni vet när man planerar hur länge som helst vad man ska vara inför halloween? - nej inte jag heller. Hahah! Jag är verkligen en av dom som helt plötsligt en vecka innan Halloweenhelgen är, inser att det är halloween. Men jag tänkte smart & skulle ta saker jag hade hemma bla grejer från förra årets festligheter, dock uppstod det där ett liiitet problem. Blodet från förra året var torkat, och likaså var latexen. Så in till Buttericks i sista minut & köpa lite nytt.
Jag köpte mig en rosa klänning & planerade att vara Barbie. Sen när jag väl stod där 2 timmar innan vi skulle dra insåg jag att jag bara ser ut som vilken rosa tjej som helst. Så jag körde på det. Plus ett "boobjob gone wrong" (???)
Men jag trivdes i "utklädnaden" och hade en bra kväll. Ingen såg mig som barbie dock utan alla trodde att jag skulle efterlikna "Miss Universe"/Rosa tjej/Ingen aning.
Men utklädd var jag iallafall ;)

Och till er som känner mig så vet ni att jag älskar Barbie, och allt rosa/tjejigt överlag. När man ringer mig så spelas låten "Im a barbie girl" i din lur istället för signalerna... Hahah det säger väl en hel del ;)


Helgen därpå så kände jag att förra helgens utklädnad inte riktigt slog igenom så att säga.. Så jag gick in på Lindex barnavdelning och köpte mig ett par glittriga kattöron, glittrig kjol & på H&M en glittrig body. Så där satt jag senare på kvällen som en glittrig katt, haha. Kände mig så unik som katt, ingen annan va ju det :) eller...

Dock inga bilder från katthelgen tyvärr :(

Njaaa tvek fanny. Inte så likt :-(

Gillar

Kommentarer

Instagram @fannynorberg