LyxMåndag

Godmorgon mina fina! Jag hoppas ni alla har sovit gott & laddat upp era batterier efter midsommarhelgen. Det har jag gjort. Igår efter myskvällen med tjejerna så åkte jag hem till Linné, där tog vi en lång mysig promenad upp till Skansen bland annat. Jag var dock duktig nog att lämna mobilen hemma (vem har jag blivit liksom), men därför blev det heller inga bilder... hmm... Jag känner att denna nya livsstilen jah jobbar på kanske inte rimmar så bra med att jag bloggar haha. Jag behöver ju min mobil för att kunna ta kort till bloggen. Däremot har jag en iPhone S som lånemobil för tillfället, tills jag lagat min, och jag kan ju inte säga att kameran är så mycket att ha... ni ser ju själva kvalitén på bilderna. Men bättre än inget!

Jag har ställt klockan extra tidigt idag för att hinna ta en lång dusch & äta en god frukost. Så det är precis vad jag ska göra nu. Igår hade jag lyxen att komma hem till nybakat bröd så det blir min frukost idag. Mums!

Varför jag tog kort på ”Alvhem” är för att mitt nummer 1 mål just nu är lägenhet, i göteborg. Och just Alvhem har så fina lägenheter. Kollar där & på Hemnet hela tiden.
(Så hojta gärna om ni vet något!)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @fannynorberg