Min önskelista

Idag är det precis en vecka kvar tills jag fyller 17 år, ett år närmare 18! wiho...

Jag sitter här hemma & försöker komma på vad jag önskar mig men det är inte lätt alltså, finns många saker jag vill ha men kommer inte på dom nu såhär på "beställning".
Men jag har tänkt lite & här är en del av de få saker som kommer stå på min önskelista:

1) Min bror - kanske lite konstigt, men han bor i Barcelona & varje år står han alltid högst upp på min önskelista, att han ska komma hem eller att jag ska få en resa ner till honom. Men nu när skolan börjar ska jag nog jobba lite också & då kommer jag spara pengar så jag kan åka ner & hälsa på honom!

2) Pengar - Det är alltid kul med pengar så man kan få köpa precis det man vill men samtidigt är det roligare med paket som man får öppna haha.

3) Kläder - One Teaspoon shorts, i vitt eller jeans färg. vet inte! Vill ha jeansen i jeans så kanske roligare med shortsen i vitt

4) Klocka - Förra året fick jag min drömklockan från MK i guld av min bror och är fortfarande lika kär i den. Men jag har saknat en silvrig samt en silvrig väska, eller med silverdetaljer rättare sagt! Så väska får stå med också!! (med silverdetaljer)5) Marc Jacobs örhängen - även där silver, för allt jag har är guld. Jag är en guldtjej men ibland saknar jag silver så ett par silvriga örhängen från MBMJ skulle inte sitta fel det heller.

6) Selfiestick - haha känner att det skulle behövas. Så det kan vara en liten extrasak för skojs skull. Känner ofta saknaden av en sån. Dom är ju så smidiga!

Sen vet jag inte så mycket mer, självklart önskar jag mig en resa mest av allt, till paris, london eller min bror i barcelona men vill ju inte åka ensam så tvek på hur det blir med det haha!


Ha nu en fortsatt trevlig dag alla, kram!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @fannynorberg