Ni kommer inte tro mig

Nu tar jag helg! Gud vad skönt. Har jobbat hela 10 timmar idag, en fredag. Puh!

Imorgon har jag ett riktigt PANGkalas att se framemot, min fina vän Frida har nämligen fyllt år och det ska firas med råge. Med det sagt så blir det väldigt lugnt idag. Jag och J ska köpa hem pizza, bädda upp med täcke, kudda, tända ljus & datorn ute i kvällssolen ch har harry potter-maraton hela natten.
Tro det eller ej men jag har aldrig sett Harry Potter. För vissa kanske det inte är så sjukt men hör här då. Följande filmer har jag inte sett, då pratar vi alltså aldrig, inte ens som barn.

Björnbröder, Sagan om ringer, Friends, The Simpsons, Bröderna lejonhjärta, Game of thrones, Mulan, Kung fu panda, Alice i underlandet, Spöket laban... Listan kan göras oändlig.
Jag kollade endast på prinsessfilmerna som liten. Och nu i äldre dagar så kollar jag bara riktig Chick Flicks. Tycker inte om serier/filer som utspelar sig i icke-mordern tid eller barnfilmer med djur som pratar. Värsta jag vet. Jag vill kunna "känna igen mig" eller iallafall drömma mig bort (prinsessfilmerna som liten) i en realistisk värld.


Gud vilket långt inlägg detta blev nu då haha, helt orelevant egentligen. Men men! Nu vet ni det om mig ;)

Gillar

Kommentarer

Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,

Instagram @fannynorberg