PROM 2K18

Velar som vanligt med bloggandet precis som jag gör med allt annat här i livet i skrivande stund. Det är så mycket med student, bal, kommande födelsedagsfest osv just nu så jag bara blundar för allt och känner hur jag inte tar tag i någonting alls. Men då kanske man ska börja någonstans ialalfall? och varför inte börja med bloggen då.

Nu när det händer så mycket roliga saker framöver så vill jag såklart ha med er på det.
I söndags var det balen och den var väl som de var. Det var kul att få känna sig som en prinsessa för en dag men mer än så var det väl inte riktigt. Lyckans stund var iallafall när jag träffade tjejerna i parken som vi var i innan vi väl åkte till balen. Alla var så fina.

Näst på schemat är det studenten som inträffar nästa fredag och det är nog det jag ser mest fram emot skulle jag säga, vilket jag dock tror de flesta andra också gör ;)

​Först var i i badhusparken och fotade lite, vi gick vidare till Harrys för några glas bubbel och sedan rätt in i limousinen för ännu mer bubbel påväg in till posthotellet.
Planen var att går ut på Park Lane efter middagen och sedan övernatta på Hotel Bellora men jag valde att åka hem efter middagen runt 23tiden istället av olika skäl. (inte fylla haha)​

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
så fin du är 😍
nouw.com/emmaakarlegrund

Instagram @fannynorberg