varför jag heter STYLES

suttit i en timma nu och gjort en egen hemsida, helt utan funktion för något. Men det var kul!
Kanske kan vara bra att ha den någon gån framöver, man vet ju aldrig..
Ska ta min sista penicillin för dagen sen ska jag nog krypa ner i sängen. Har sån otrolig huvudverk atm så vill bara sova...
Möblerade om mitt rum förut och blev riktigt nöjd. Har haft det liknande såhär innan men trivs bäst med detta så nu är jag allt nöjd. haha!
För er som vill se, följ mig på SnapChat: ffannystyles. Glömde dock att filma hur det blev efteråt men innan videon finns iallafall haha. Får lägga upp bilder på bloggen imorgon på rummet!
Nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta mina små bissar (annat ord för tänder i min familj)

Juste, fick en fråga om varför jag heter STYLES och de är faktiskt inte riktigt så som de flesta tror.
Jag satt för 3 årsen och skulle skapa en ny blogg. Innan har jag haft massa bloggar där jag bla hette namn som ttesssie, me123, ffannyemelie osv. men så ville jag heta något med Style i. så jag testade alla möjliga; Stylebyfanny, Stylebyf, Fannysstyle, men ingenting funkade så blev det fannystyles (fannys stilar typ, jag vet inte, jag var liten, okej?...) och i samma veva upptäckte jag One Direction, MEN jag hade mitt namn INNAN jag blev Harry-galen, belive it or not.

Jag har velat byta namn nu ett tag när man tittar på dom professionellas namn som Kenza, Blondinbella, Kissies. Okej att de kanske har lite "patetiska" namn några av dom men det har ju liksom satt sitt "märke". Det har väl jag också gjort på vissa sätt, vissa känner bara igen mig som Fanny Styles och inte Norberg haha. Så kanske lite dålig ide att byta nu imed att FannyStyles har satt sig på mångas hjärna ;) Och jag trivs ju ändå med det, fastän jag skulle vilja ha något lite mer ballare. Men jaja! Det blir så bra så.


Gillar

Kommentarer

Instagram @fannynorberg